fbpx

RÓLUNK

Miért tudunk majd jól együttműködni?

Miért tudunk majd jól együttműködni?

Mert ahogyan te, mi is kreatív alkotók vagyunk, egy nyelvet beszélünk veled. Így hát kit érthetnénk meg és kivel tudnánk azonosulni a legjobban, ha nem veled, mint művésszel, kreatív alkotóval.

Mi is nehezen viseljük, ha valami nem tökéletes, a maximalizmus, és a precíz munka abszolút jellemző ránk. Úgyhogy biztos lehetsz benne, hogy minden tudásunkat a szolgálatodba állítjuk, úgy bánunk majd a dolgaiddal, mint a sajátunkkal.

Nekünk a honlapod is egy műalkotás, ami addig, míg el nem készül itt lesz a fejünkben. Ezen fog járni az agyunk főzés, vagy fűnyírás közben, mert az a mániánk, hogy minél többet kihozzunk belőled, a munkáidból. Könnyen meglehet, hogy okoz néhány álmatlan éjszakát is a honlapod alkotásának izgalma.
De ha elkészülünk, akkor is kíváncsiak leszünk rád, az eredményeidre. Számíthatsz a további segítségünkre, nem engedjük el a kezed.

 

Az önmegvalósítás eszközei

Az évek során egyenként is több szakmába kóstoltunk bele, némelyiket hivatásszerűen űztük hosszú ideig: néptánc, népdal éneklés, színpadi jelmez tervezés és készítés, terméktervezés, grafika, webdesign, marketing, szövegírás.

Úgy gondoljuk, az a legideálisabb kombináció, ha mi is beletartozunk a saját célközönségünkbe.
Úgy ahogy te. Legyél akár fotós, rajztanár, szakács, zenész, festőművész, népművész, iparművész, képzőművész, kézműves, keramikus, hímző, táncoktató, fodrász, stylist, táska, ruha, cipő, vagy kiegészítő tervező, vagy készítő, esetleg művészeti alkotásokat értékesítesz, és még sorolhatnánk napestig,

Ha nem találod a tevékenységedet az előbbi felsorolásban, de közben mégis mintha magadra ismernél akkor az, nem véletlen! Te vagy a mi emberünk!

Írd le néhány mondatban mivel foglalkozol, miben lehetnénk a segítségedre! Ha tájékozódtál az áraink között, sorold fel melyik csomagot, vagy külön szolgáltatást választanád! Ezután mi megkeresünk, és átbeszéljük, hogyan tudnánk számodra személyre szabott megoldást nyújtani.

Mosóczi Réka

weblapkészítés, grafika, webdesign
+36 (70) 424 0234
reka@alkossszabadon.hu

Csuka Emőke

marketing, szövegírás, keresőoptimalizálás
+36 (20) 544 5944
emoke@alkossszabadon.hu